New York Pizza Emmeloord overgenomen door Yusuf Ali

Emmeloord - Na 3 jaar was het de tijd voor Moessie Wahidi, eigenaar van New York Pizza Emmeloord, om het stokje over te dragen aan Yusuf Ali. De overname vond 1 september plaats.

Sinds de eerste New York Pizza in 1993 opende aan het Spui in Amsterdam, schoten de nieuwe vestigingen als paddenstoelen uit de grond. ‘Moessie toont zich een (maatschappelijk) betrokken ondernemer en is als geen ander in staat om een team medewerkers te stimuleren en motiveren om te komen tot de hoogste kwaliteit voor de klant’, zegt collega Yusuf.

Ongeveer twee jaar geleden kwam Moessie in contact met de jonge en enthousiaste Yusuf Ali die al van jongs af aan wist wat hij wilde: ondernemen. Na een aantal goede gesprekken werd er samen een plan opgesteld om hem klaar te stomen om de zaak over te nemen. ‘Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan iemand die opgegroeid is in Emmeloord en die weet wat de polderbewoners graag willen’, zegt Moessie.

Om de overname te vieren komt New York Pizza Emmeloord dan ook met een mega deal. Tussen 9 september en 19 september krijgen klanten namelijk de tweede 25 cm pizza helemaal gratis. ‘Je kan er voor kiezen om deze te laten bezorgen, of in de winkel te komen afhalen. Het enige wat de klant hoeft te doen is het invullen coupon 768 op onze website nyp.nl’, zegt de nieuwe eigenaar.

Zin in uitdaging

Yusuf is zeer ambitieus en heeft veel zin in de komende jaren, zo vertelt hij. ‘Elke dag werken we met enorm veel passie om de klant de beste pizza’s te kunnen leveren. Hier haal ik, samen met mijn enthousiaste team, enorm veel voldoening uit. We kijken er dan ook naar uit om alle klanten de komende periode nóg meer waar voor hun geld te geven!’

Meer dan alleen pizza

New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Emmeloord. ‘Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer buffalo wings, pasta’s, desserts en verschillende soorten vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen’, zegt Ali.

 

De New York Pizza vestiging in Emmeloord is dagelijks geopend van 16:00 tot 22:00 uur