Politie zoekt bestuurder Mercedes Vito na ongeval op Espelerpad

Espel – Op het Espelerpad heeft afgelopen nacht een ongeval plaatsgevonden tussen een busje en een jonge fietsster. De politie zoekt de bestuurder van de Mercedes Vito.

Even na 04:00 uur passeerde het busje een aantal fietsende jongeren, die van een feestje onderweg waren naar huis. Tijdens het passeren werd één van de fietssters door het busje geraakt, waarna het meisje ten val kwam. Het busje reed vervolgens door, maar verloor de kap van de rechter buitenspiegel.

Na de botsing werd meteen 112 gebeld. Het meisje is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar had slechts wat lichte verwondingen. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis. De rest van het groepje bleef ongedeerd.

De politie heeft getuigenverklaringen genoteerd en is opzoek gegaan het doorgereden busje. Het om een zwarte Mercedes-Benz Vito.

De politie heeft zondagochtend een getuigenoproep geplaatst op Facebook: “Wij zijn op zoek naar mensen die meer weten over de Mercedes Vito of de bestuurder hiervan. Weet u hier meer over? Neem dan contact op met ons via 0900-8844.”