Opening Tour of Art Flevoland gaat door

Lelystad - De traditionele feestelijke opening van de centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland in De Kubus in Lelystad vindt plaats op donderdagavond 16 september. De Veiligheidsregio heeft toestemming gegeven voor deze coronaproof opening.

Om de opening mogelijk te maken wordt met coronatoegangsbewijzen gewerkt. Aanmelding is verplicht. De opening is gratis toegankelijk en iedereen is welkom, tenzij er meer aanmeldingen zijn dan er mensen in de zaal mogen. Wie zeker wil zijn van een plaats doet er goed aan zich bijtijds aan te melden.

Drankje pakken

Wie zich heeft aangemeld is welkom vanaf 19.15 uur. Na de toegangscontrole bij de ingang mogen mensen een drankje pakken en meenemen de Grote Zaal in. In de zaal verzorgen leerlingen van De Kubus live muziek. Rond 20.00 uur begint het openingsprogramma.

Na welkomstwoorden door Alex van Zijl, directeur van De Kubus, en Erna Koelman, voorzitter van Stichting Culturale, is het woord aan Niek Sonneveld, voormalig programmamanager bij De Kubus.

Theatergroep Droog!

Daarna voert Theatergroep Droog! vier korte scènes op uit het toneelstuk 'Carravaggio', dat gaat over de gelijknamige beroemde en beruchte Italiaanse kunstschilder. Na afloop van het programma in de Grote Zaal mag de expositie bekeken worden. De expositie is nog te bezichtigen tot en met 6 oktober, tijdens de openingsuren van De Kubus.

Details over het openingsprogramma, aanmelding en coronatoegangsbewijzen zijn te vinden op de website van Tour of Art Flevoland. Aanmelden kan door te mailen naar info@stichtinculturale.nl.