Mirjam start eigen ‘Pedicure bij Mirjam’

Emmeloord - Door symbolisch een lint door te knippen heeft Mirjam Ouderling vorige week haar eigen pedicure salon geopend. Na een periode van ziekte, herstel en omscholing is ze nu gediplomeerd pedicure. En dat allemaal in deze “gekke” tijd rondom corona.

Mirjam: ‘Van oorsprong ben ik ziekenverzorgende in de ouderenzorg, maar toen door ziekte bleek dat dat niet meer haalbaar was, moest het roer om. Vlak voordat de corona uitbrak heb ik me aangemeld voor de studie tot pedicure. Niet wetende dat het zo raar zou verlopen. Ondanks alles is het toch goed gekomen, de theoretische lessen werden soms online gegeven en de praktijklessen zijn op het laatst uitgesteld waardoor mijn examen ook is verplaatst. Maar uiteindelijk is het diploma nu op zak en kan ik mij richten op mijn nieuwe passie.’

Salon

De afgelopen tijd heeft ze gebruikt om haar salon in te richten, logo ontwerpen en website www.pedicurebijmirjam.nl gemaakt. Pedicure bij Mirjam is gelegen op de 1e verdieping, via een eigen ingang aan Land van Horn 12 in de Erven, Emmeloord.

De pedicure is het adres voor klachten aan de voeten, zoals bijv. eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of kloven en verzorgt ook voeten als mensen dat zelf niet meer kunnen. Een gellak aanbrengen kan ook bij ‘Pedicure bij Mirjam’.

pedicurebijmirjam.nl