Impact Fysio houdt vrijdag open dag op tweede locatie bij Igofit in Emmeloord

Emmeloord - Impact Fysiotherapie heeft naast de vestiging aan de Bouwerskamp sinds 1 september een tweede locatie in Emmeloord bij Igofit aan de Randweg 25b. Het bedrijf heeft vrijdag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur een open dag.

De vraag naar specialisaties als manuele therapie, echografie, shockwave therapie, fysiotherapie en podologie is enorm toegenomen op de locatie aan de Bouwerskamp. Door de flexibele inzet en de brede kennis kunnen zij hun cliënten snel en accuraat begeleiden bij veel fysieke klachten. Onlangs is Impact gespecialiseerd in echografie en shockwave. Mede door de uitbreiding van deze specialisaties kunnen zij fysieke klachten nog sneller lokaliseren, onderzoeken en behandelen.

Energiek

Igofit heeft als doel dat hun klanten meer uit zichzelf kunnen halen wanneer ze zich fit en energiek voelen. Ze helpen de klant als het ware een expert te worden van hun lijf, gedachten en gedrag zodat ze zichzelf kunnen redden en bijsturen. De coaches van Igofit gebruiken hiervoor tools vanuit leefstijl, training, voeding en ontspanning.

www.impactfysiotherapie.nl en www.igofit.nl