MKB Schakelteam helpt kleine mkb-bedrijven NOP

Lelystad - Kleine mkb-bedrijven in Noordoostpolder kunnen voor hulp kosteloos terecht bij het MKB Schakelteam Flevoland.

Het MKB Schakelteam vloeit voort uit de MKB Deal van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) dat is bedoeld om gedurende de periode 2021-2022 regionale en lokale mkb-initiatieven van provincies en gemeenten te versterken.

Het MKB Schakelteam bestaat uit zes mkb-adviseurs, die samen één loket vormen waar kleine mkb-bedrijven (2 tot 10 werknemers) gerichte en praktische hulp krijgen bij ondernemingsvraagstukken door hen te verbinden aan de juiste organisatie, subsidie of ondersteuning. De Emmeloordse ondernemers Willy Feikens, Bert Schonewille en Jeroen van den Burg zijn lid van het MKB Schakelteam. Zij adviseren mkb-bedrijven in Noordoostpolder, Urk en Dronten.

2000 ondernemingen

Eind 2022 wil het MKB Schakelteam tweeduizend kleine MKB-ondernemingen in Flevoland hebben bereikt met gerichte ondersteuning en hulp bij (crisis)vraagstukken. Dat is 20 procent van het totale aantal kleine mkb-bedrijven in Flevoland.

www.mkbschakelteam.nl