Rode Loper Dag in centrum

Emmeloord - Zaterdag, op de dag dat Nederland afscheid neemt van de anderhalve-meter-regel bruist het in hartje Emmeloord van de activiteiten met de Rode Loper Dag en Fair Trade markt op het Kettingplein.

Het Centrummanagement is ontzettend blij dat ze weer een evenement in het centrum kan organiseren. De winkeliers rollen zaterdag de Rode Loper weer uit en showen de mooie najaarscollectie. Tijdens de shows zie je de nieuwe najaarscollectie, outfits, schoenen en accessoires, maar ook andere producten en trends komen op de Rode Loper voorbij. Deze dag is er goed te zien wat de winkeliers in het centrum van Emmeloord in huis hebben!

De shows starten om 13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur. De modellen stappen de rode loper op en maken een ronde door het centrum. Een presentatrice introduceert de modellen en vertelt meer over de trends en de speciale acties in de winkels.

Fair Trade markt

De Pioniers van de Toekomst houden zaterdag een fair trade markt op het Kettingplein: ‘fair geproduceerde producten van ‘ver weg en lekker dichtbij’. Van 11:00-14:00 uur wordt er DiscoSoep uitgedeeld op de hoek van de Lange Nering en Beursstraat.

Koopzondag

De laatste zondag van de maand is koopzondag en gelden deze keer ook nog de speciale ‘Rode Loper dag’ acties. De winkels zijn open van 13:00 - 17:00 uur. Tot en met 19 december 2021 is het iedere ‘laatste zondag van de maand’ koopzondag in het centrum van Emmeloord. De winkeliers bepalen zelf of zij van deze extra dag gebruik maken en hun deuren openen. Uiteraard staan ook de gastvrije medewerkers in de horeca deze dagen klaar voor een lunch, kopje koffie, borrel of diner.

www.gastvrijemmeloord.nl.