Zwem4daagse en Kids Experience in Bosbad

Emmeloord - In het Bosbad in Emmeloord is van 18 tot en met 21 oktober de Zwem4daagse. De Zwem4daagse wordt georganiseerd door het Bosbad en de zwemverenigingen Zignea, Noptunus en Zeewolf en wordt gehouden tussen 19.00 en 21.30 uur.

Er wordt gewerkt met starttijden. Elk half uur kunnen er zwemmers starten. Op https://bosbad.zwem4daagse.nl/ staat meer informatie. Het is noodzakelijk dat deelnemers zich aanmelden via deze website.

Verder is in de herfstvakantie in het Bosbad de Kids Experience, leuke vakantieactiviteiten. Op drie ochtenden kunnen kinderen een half uur meedoen aan een activiteit en verder kunnen ze vrijzwemmen. Op dinsdag 19 oktober is er Floatfit Kids, waarbij de kids oefeningen doen op een float, een hippe hard opblaasbare oefenmat. Woensdag kunnen ze zich een zeemeermin of -man wanen met de Zeemeermin Experience. Op donderdag worden kinderen uitgedaagd met een Kids Bootcamp. Elke activiteit duurt een half uur en wordt per ochtend meerdere keren gegeven. De Kids Experience is van 9.30 tot 11.30 uur en het gangbare tarief is van toepassing. www.bosbad.nl.