Open dag PolderKracht Coaching & Begeleiding

Emmeloord - Polderkracht Coaching & Begeleiding houdt woensdag 20 oktober een open dag op haar locatie aan de Pilotenweg 21 in Emmeloord.

Het bijzondere aan deze coaching praktijk is dat Jonie dit niet alleen doet. Jonie werkt samen met haar eigen paarden. Paarden zijn puur in hun communicatie. Ze zijn eerlijk, leven in het hier en nu en gaan een confrontatie niet uit de weg. Mensen kunnen hier ontzettend veel van leren.

Een paard oordeelt niet en leeft puur vanuit intuïtie en gevoel. Deze krachtige dieren voelen feilloos stemmingen en energie aan waarbij ze volledig vertrouwen op hun intuïtie. Om te overleven in de natuur moeten ze direct in kunnen schatten wat het gevoel en de intentie is van de ander zodat ze hier gelijk op kunnen reageren. Dit doen ze niet alleen in de kudde, maar ook bij mensen.

PolderKracht Coaching & Begeleiding met deze krachtige dieren. Er is woensdag een ochtendprogramma voor kinderen een een middagprogramma voor volwassenen. Tijden en meer informatie op de website. 

www.polderkracht-coaching.nl