Stap voor Stap tweede dichtbundel Irmgard

Marknesse - ‘Stap voor Stap - Tot je er bent’ is de tweede gedichtenbundel van Irmgard Breidenbach uit Marknesse die op 22 oktober verschenen

Het is een gedichtenboek voor kinderen/jongeren, leerkrachten, ouder(s) en/of verzorger(s). Het boek omvat gedichten en kleurrijke illustraties rondom herkenbare momenten als verlies, vriendschap, missen, (h)erkenning van je unieke ik en troost in welke vorm dan ook. Want als een glimlach en tranen op het zelfde moment verschijnen, is het vaak het mooiste moment ooit.

Gesprek

Net als de eerste gedichtenbundel Stralend dichtbij jou - Toen, nu en voor altijd, is het een boek om het gesprek op gang te brengen, (h)erkenning of troost te bieden of gewoon lekker om op de bank te lezen.

Irmgard Breidenbach-Stokking, getrouwd en moeder van twee zonen, heeft jaren in de gehandicaptenzorg en als onderwijsassistent binnen het (speciaal) onderwijs gewerkt. Deze combinatie tezamen met haar twee jaren reizen met Up With People, deden haar beseffen dat korte gedichten haar, maar ook de cliënten en kinderen, hielpen in de (h)erkenning, verwerking en herinneren van dierbare, verdrietige en vrolijke momenten. Zij besloot haar droom verder te volgen door een tweede gedichtenboek te schrijven. Stap voor stap - Tot je er bent.

De gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout en is verkrijgbaar bij Bruna Emmeloord en De Fakkel te Emmeloord. Titel: Stap voor stap - Tot je er bent, 62 pagina’s, ISBN: 9789464319897, geïllustreerd, verkoopprijs: € 16,99 Uitvoering Paperback