Opbrengst cd 'Geke's Kerstfeest' voor rolstoelbus broers Bakker

Urk - Zangeres Geke van der Sloot reikte woensdagavond 24 november de eerste CD van Geke's Kerstfeest uit aan de familie Bakker. De opbrengst van deze CD komt ten goede aan een rolstoelbus voor de familie.

Geke maakte met haar leerling Hermina Bakker (12 jaar) deze CD waarvan de opbrengst is bedoeld voor de rolstoelbus voor haar zieke broertjes Leendert en Reinoud, die lijden aan de zeer ernstige Noordzeeziekte. Hermina zingt daarop onder leiding van Geke enkele klassieke liederen. Op de foto staat het hele gezin Bakker, die ook het eerste exemplaar kreeg.

Tijdens de Lichtjestocht liet Hermina enkele liederen van de CD ook aan de bewoners horen. Enkele leerlingen van Geke`s Tiental gaven aan de familie Bakker een envelop met 400 euro wat ze al aan CD`s verkocht hadden voor de rolstoelbus voor Reinoud en Leendert.  Het is een actie vanuit de Stichting Zangschool Geke`s Tiental.

Jan Bode

Geke maakt nog een kerst-cd. Het eerste exemplaar daarvan ontving Jan Bode voorafgaand aan het optreden bij de Lichtjestocht in Emmeloord. Jan Bode heeft in zijn nieuwe studio in Tollebeek in het afgelopen jaar vier CD`s met Geke opgenomen. 

De twee nieuwe CD`s van Geke zijn vanaf woensdag verkrijgbaar via www.gekestiental.nl/shop en in de winkel. Ze verschijnen binnenkort ook op op spotify en iTunes.