Zeemeerminnen in Bosbad

Emmeloord - De herfstvakantie ziet er weer spetterend uit bij het Bosbad. Dagelijks is er de mogelijkheid voor vrijzwemmen en op maandag tot en met donderdag is er van 18.30 tot 21.30 uur de jaarlijkse Zwem4daagse.

Kinderen die overwegen om te starten met lessen zeemeerminzwemmen kunnen op woensdag 24 oktober van 14.30 tot 15.15 uur een gratis met een zeemeerminstaart zwemmen. Tijdens de vijf woensdagen na de vakantie biedt het Bosbad op dezelfde tijd de zeemeerminlessen aan. Ook zeemeermannen zijn welkom. Na afronding van de cursus ontvangen de kinderen een echt zeemeerminnen/mannen-diploma. Later dit jaar volgt er een kampioenschap zeemeerminzwemmen. Dit kan een leuke reden zijn om aan de lessen mee te doen.

Het Bosbad sluit de vakantieactiviteiten op vrijdag 26 oktober af met een zwemdisco voor kinderen tot 16 jaar, die in het bezit zijn van minimaal diploma A. Het thema is Disney en iedereen mag verkleed het zwembad in. Vanwege de hygiëne van het zwemwater is schmink niet toegestaan. Een jury beloont de mooiste outfit met een leuke prijs. De zwemdisco is van 19.00 tot 21.00 uur. Deelnemers van de Zwem4daagse hebben gratis entree. Dj Jacey zorgt voor spetterende muziek. Openingstijden en andere info zijn te vinden op www.bosbad.nl. Inschrijven voor zwem4daagse en meer informatie via www.zwem4daagse-emmeloord.nl.