Viva-nominatie Mitra La Grand

EMMELOORD - Mitra La Grand uit Emmeloord is genomineerd voor de VIVA400-lijst 400 Topvrouwen uit Nederland in de catgeorie ZakenWonders.

‘Na de prijzen Internationaal Beste Ecologisch Verzorgingsproduct, Flevolandse Zakenvrouw 2017 en Vrouw in de Media-award zou deze prijs een geweldige waardering voor mijn werk zijn’, reageert ze. Elk jaar reikt VIVA diverse awards uit aan vrouwen die ambitieus en ondernemend zijn. Naast de nominatie is er ook een publieksprijs. Daarvoor kan gestemd worden op de site: www.lamysorecosmetics.com

La Grand is werkzaam als huidspecialiste en heeft daarnaast een eigen ecologische cosmetica, La Mysore, ontwikkeld. La Mysore is een huidverzorgingslijn en kruidenconcept die voldoet aan de strenge eisen van biologische cosmetica. Tevens probeer ik met mijn unieke concept Le Parfum mensen te helpen met een depressie. Maar ik sta niet stil ik blijf nieuwe concepten en producten ontwikkelen. Op dit moment werk ik hard aan de ontwikkeling van een nieuw concept: een parfum voor alzheimerpatiënten.