Cursus over verslaving

URK - In 2015 is Waypoint gestart met een cursus over verslaving. Deze cursus is bedoeld voor mensen met interesse in de verslavingszorg, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, mensen die (vanuit hun professie) te maken hebben met verslaving en andere geïnteresseerden.

De cursus is inmiddels een aantal keren herhaald en ook dit najaar gaat-ie weer van start. Na een evaluatie is de cursus aangepast naar vier modules, waarbij de onderwerpen waar de meeste interesse voor was vernieuwd aangeboden worden. De cursus was een groot succes waarbij de deelnemers erg enthousiast waren en er veel positieve reactie binnenkwamen. Door de veelzijdigheid worden de modules door veel verschillende mensen gevolgd. Denk daarbij aan mensen met interesse in verslaving, ambtsdragers en andere vrijwilligers binnen de kerk of het verenigingsleven, leerkrachten, sportcoaches of ouders en familieleden van verslaafden.

Aanmelding: opgeven is nodig, dit kan door contact op te nemen met Waypoint. Telefonisch, (0527) 23 99 24, of via de mail: nellekebrouwer@waypoint-urk.nl.