Open dag AlpacaWorld Flevoland

Rutten - AlpacaWorld in Rutten houdt op zondag 7 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur een open dag. Wie komt er langs om deze beesten eens een lekkere knuffel te geven?

AlpacaWorld houdt en fokt sinds 2010 met veel liefde en plezier aplaca's. Momenteel lopen er vijftig van rond. Alpaca's zijn nieuwsgierig en makkelijk in de omgang. Wat is er voor de bezoeker nu mooier dan tussen de alpaca’s te lopen, en dan ook een leuke activiteit te doen?

Zo kunt u vanaf nu golfen tussen de alpaca's. Er is een golfbaan met negen holes aangelegd, waarop diverse hindernissen te vinden zijn. Zo moet de bal tussen een hoepel door worden gespeeld of tegen een heuvel op. Echt golfen is het natuurlijk niet; er wordt gespeeld met een stok waaraan een klompje zit. Er geldt één regel: heb respect voor de dieren. Staat een alpaca in de weg, dan wacht u, of u speelt er omheen. 

Ook de high tea tussen de alpaca’s is erg geliefd. Alleen nu de winterperiode aanbreekt wordt dit in het restaurant gedaan en kunnen de alpaca’s worden bewonderd in de stal.

Tijdens de open dag op 7 oktober is iedereen van harte welkom aan het IJzerpad 16 in Rutten. Meer informatie is te vinden op www.alpacaworld-flevoland.nl