Zhineng Qigong lessen in Noordoostpolder

EMMELOORD - Jezelf goed voelen: energiek in het leven staan, je hoofd meer rust gunnen, je lichaam meer ontspannen, jezelf beter in balans voelen: dat kun je bereiken met Zhineng Qigong.

Qigongschool Noordoostpolder begint met nieuwe lessen in Emmeloord en Marknesse. Je leert hier een aantal basisoefeningen die je zelfstandig thuis kan uitvoeren. Zhineng Qigong, afkomstig uit China, is een combinatie van bewegen en meditatie, die de doorstroming van energie in je hele lichaam stimuleert en je krachtig en soepel maakt. Met als doel: lang, gezond en gelukkig leven.

De oefeningen dragen bij aan een goede en bewuste lichaamshouding. Ook zal je geest gemakkelijker ontspannen, je concentratie toenemen en er zal meer souplesse komen in de gewrichten. Zhineng Qigong blijkt te werken op je hele gestel en zal ook je zelfhelende vermogen versterken. Bovendien is het geschikt voor iedereen: jong, oud, ziek, gezond, man of vrouw!

De lessen worden verzorgd door Alda Boerema. Een les duurt 5 kwartier en de cursus gaat starten op maandagmiddag 17 september in MFC Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord of op dinsdagavond 18 september in de Schutsluis in Marknesse. Een cursus bestaat uit 11 lessen. Nieuwsgierig geworden? Kom ervaren, gratis proberen mag! Voor aanmelden en meer info: www.qigongnoordoostpolder.nl