Holland Fisheries Event toe aan achtste editie

Urk - De achtste editie van Holland Fisheries Event, de visserij- en maritieme beurs van Nederland, vindt plaats op 5 en 6 oktober op Urk. De visserijbeurs staat onder de exposanten bekend als een beurs waar je zaken kunt doen.

De beursvloer van Holland Fisheries Event, in de Koningshof Party & Events op Urk, wordt ingenomen door meer dan honderd exposanten uit binnen-en buitenland en betreft toeleveranciers van de visserij en maritieme sector.

Vanwege de enorme belangstelling is het aantal stands opnieuw uitgebreid en komt daarmee op meer dan honderd stands. De beursorganisatie ziet een opvallende toename van internationale bedrijven die graag hun producten en diensten presenteren aan de Nederlandse visserijsector. Ruim 300 vertegenwoordigers van de exposanten zullen twee tot drie dagen vertoeven op Urk. Naar verwachting zullen circa vierduizend mensen de beurs bezoeken.

De officiële openingshandeling op vrijdag 5 oktober om 10.30 uur zal door CDA-Europarlementslid Annie Schreijer-Pierik verricht worden. Zij zal uiteraard ingaan op de positie van de Nederlandse visserij vanuit Europees oogpunt.

Holland Fisheries Event is erg in trek bij bedrijven uit binnen- en buitenland. De inmiddels uitgebreide beursvloer met een extra paviljoen is inmiddels ook op enkele stands na volledig verhuurd. De visserij- en maritieme beurs staat onder de exposanten bekend als een echte vakbeurs waar je zaken kunt doen.

De beurs is gratis toegankelijk en vooraf aanmelden via de homepage op de website www.holland-fisheries.nl wordt van harte aanbevolen. Ook het parkeren is gratis.