Nieuwe website Het Flevolands Archief

Lelystad - Het Flevolands Archief heeft een nieuwe website en een nieuwe huisstijl. Met deze website en huisstijl profileert het archief zich als een moderne Flevolandse instelling.

De nieuwe site is gebouwd door De Ree archiefsystemen uit Groningen. Op de website kan de collectie van het archief makkelijk doorzocht worden. Via iconen kan meteen gezocht worden op bijvoorbeeld de archieven, personen en de bibliotheek. Een verbetering ten opzichte van de oude website is dat foto’s snel via de beeldbank gevonden kunnen worden. Ook is meer en makkelijker informatie over Het Flevolands Archief terug te vinden. De website is nu ook geschikt voor gebruik op mobiele apparaten. Samen met de nieuwe website neemt het Flevolands Archief ook de nieuwe huisstijl in gebruik. Deze is ontworpen door Studio Teekens te Amsterdam.

Het Flevolands Archief is een archief dat zowel voor het grote publiek als voor de deelnemers van de Gemeenschappelijke Regeling (het Rijk, de Provincie Flevoland, de gemeenten Dronten, Lelystad, Urk en Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland) een betrouwbare en laagdrempelige partner is in het beheer en beschikbaar stellen van archiefbescheiden in de provincie Flevoland.