Lijn 71 tijdelijk niet via Kraggenburg

KRAGGENBURG - In verband met werkzaamheden rijdt lijn 71 Zwolle-Zwartsluis-Emmeloord van 3 september tot en met 12 oktober niet via Kraggenburg. De bussen rijden vanuit Marknesse rechtstreeks via de N331 naar Vollenhove v.v.

In verband met werkzaamheden rijdt lijn 71 Zwolle-Zwartsluis-Emmeloord van 3 september tot en met 12 oktober niet via Kraggenburg. De bussen rijden vanuit Marknesse rechtstreeks via de N331 naar Vollenhove v.v.

Om Kraggenburg toch per openbaar vervoer bereikbaar te houden rijdt er een pendelbus. Van 3 tot en met 16 september rijdt deze van Kraggenburg Leemkade naar Vollenhove Vollenhoverweg v.v. Daar geeft de pendelbus aansluiting op lijn 71. De halten Zwembad Voorst, Picknickplaats, Mammouthweg, Leemringweg/Sloefweg en Breestraat komen dan te vervallen. Van 17 september tot en met 12 oktober rijdt de pendelbus van Kraggenburg halte Kraggenburg naar Marknesse Busstation v.v. Daar geeft de pendelbus aansluiting op lijn 71. De halten Paardenweg, Voorstersluis, Voorsterweg en Repelweg komen dan te vervallen. Zie ook www.ovregioijsselmond.nl.