Rondvaart voor actie hulp aan Syrië

URK - De stichting humanitaire hulp aan Syrië Noordoostpolder-Urk houdt op zaterdag 13 oktober een vaartocht met de Zuiderzee over het Ketelmeer om geld in te zamelen voor de vluchtelingen in Syrië.

In de stad Swaiha op het platteland van Syrië, verblijven 25.000 vluchtelingen uit de stad Aleppo, in veel gevallen alleen moeders en kinderen. De vaders zijn vaak vermist, gedood of in de gevangenis. Deze vluchtelingen hebben hulp nodig. De stichting wil in Swaiha een activiteitencentrum voor gezondheidszorg en scholen helpen bouwen. De actie wordt ondersteund door de Wilde Ganzen.

Aan boord spelen wordt het spel Rad van Avontuur gespeeld met mooie prijzen!. Trui Bolscher is aan boord om te vertellen over haar reis naar de regio rond Syrië.

De vaarprijs € 27.50 incl. koffie/thee en cake, kunt u overmaken op t.n.v st.Humanitaire hulp Syrië Enschede NL33TRIO0781362768. U krijgt een bewijs van betaling dat meteen uw toegangsbewijs is. Opgeven per mail bij: truibolscher@yahoo.com of GAMBolscher@gmail.com. De afvaart is zaterdag 13 oktober om 13.30 uur vanaf de Schipperskade Urk. Terug om 17.00 uur.

www.humanitairehulpsyrie.nl