Fries Monopoly by Poiesz

EMMELOORD - Bij Poiesz supermarkten in Emmeloord is de speciale editie van Monopoly Leeuwarden Fryslân 2018 verkrijgbaar. Poiesz Supermarkten brengt deze bijzondere editie uit ter viering van Leeuwarden-Fryslân als culturele hoofdstad van Europa.

Loop over het bord via alle elf steden, ga van skûtsjesilen naar de Elfstedentocht. Van Fries Museum naar het Woudagemaal in Lemmer. Word eigenaar van de Oldehove in Leeuwarden of het Afsluitdijk Wadden Center. De bekende straten en pleinen uit de gemeente en provincie zijn verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het spel is geheel aangepast.

Agnes Beeksma nam in de Poiesz supermarkt in de Leeuwarder wijk Aldlan het eerste spel in ontvangst, uit handen van Mr. Monopoly, de mascotte het populaire bordspel. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met Identity Games. Met de aanschaf van het spel wordt tevens de stichting Vrienden van Talant ondersteund. Deze stichting vervult wensen van mensen met een verstandelijke beperking.