Tom Vereijken voert VVD aan bij waterschapsverkiezingen

Rutten - De leden van de VVD in Flevoland hebben Tom Vereijken uit Rutten gekozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen van Waterschap Zuiderzeeland. Deze verkiezingen zijn op 20 maart 2019, tegelijkertijd met de provinciale verkiezingen.

Tom Vereijken was eerder voorgedragen door het Regiobestuur.

Vereijken werkt onder andere voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van watermanagement. Daarbij was hij vanuit de VVD-fractie de afgelopen periode actief als bestuurder van het waterschap Zuiderzeeland.

Zijn reactie: 'Ik ben bijzonder vereerd met deze benoeming door de leden. Wateruitdagingen worden alsmaar groter, dat merkt iedereen. Juist deze uitdagingen maken het belang groter dat we inwoners en ondernemers volop ruimte bieden om op hun eigen manier hun bijdrage aan de gezamenlijke opgaven te kunnen leveren'.

Tijdens de ledenvergadering is ook een voorlopige kandidatenlijst op alfabetische volgorde vastgesteld. Eind november stemmen de leden over de definitieve volgorde van de kandidaten op de lijst.