DMS wordt omgedoopt tot mechanisatiebedrijf Weevers

Rutten / Marknesse - Dries en Henriëtte Schra van DMS uit Rutten en familie Weevers uit Marknesse en Lelystad hebben half juli een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Dries en Henriëtte hebben geen bedrijfsopvolger en keken daarom voorzichtig om zich heen voor samenwerking. Toen Dries vorig jaar mei werd getroffen door een hartstilstand bracht dat alles in een stroomversnelling. DMS wordt omgedoopt tot Mechanisatiebedrijf Weevers Rutten.

Dries Schra: ‘Onze bedrijven passen goed bij elkaar qua mentaliteit en bedrijfsvoering en we vullen elkaar aan. Wij blijven vanuit Rutten onze klanten bedienen met hetzelfde team en dezelfde kwaliteit en service. Door de samenwerking vergroten we de kennis binnen het bedrijf en de op elkaar aangesloten computersystemen zorgen voor een optimale onderdelenvoorraad. Dat zijn zowel voordelen voor ons als voor de klanten. Bovendien zijn Occassioncentrum Flevoland en De Nieuwstad uit Lelystad bedrijven van de familie Weevers. Die bieden extra mogelijkheden voor onze klanten, zoals koop en verkoop van gebruikte machines via het Occassioncentrum en de beschikbaarheid van tuin- en parkmachines via De Nieuwstad. Wij zien de samenwerking als een win-winsituatie voor iedereen.’