Camouflage ijs in Job-up store

EMMELOORD - De eerste 100 bezoekers van de Landmacht Job-up store in Emmeloord krijgen een ijsje in camouflagekleuren.

IJsmaker Baccio ontwikkelde dit ‘onopvallende’ camouflage ijsje met de smaken pistache, walnoot en chocolade speciaal voor de opening van de Job-Up-Store in Emmeloord. De Landmacht is op zoek naar nieuwe militairen en trekt alles uit de kast om die te werven. Landelijk zijn er bijna 5000 vacatures, in het Noorden zo’n 400.

In Emmeloord verbouwden de militairen in de winkelstraat aan de Lange Nering 142 een pand tot tijdelijke Job-Up-Store. Hier komen vrouwen en mannen meer te weten over een baan als ICT ’er, elektrotechnicus, timmerman, verpleegkundige, chauffeur van een hightech pantservoertuig, boordschutter, logistiek medewerker, monteur, gewondenverzorger, sportinstructeur, verkenner enz. Sportieve geïnteresseerden kunnen er terecht met al hun vragen, er zijn presentaties en je kan er zelfs schieten met een luchtdrukwapen (alleen voor 16 jaar en ouder).

Militairen beschermen wat Nederland dierbaar is en laten zich door weinig weerhouden; dus opent de Job-Up-Store op vrijdag de 13e om 16.30 uur.