Zwemmen voor ALS in Local Swim Lemmer

LEMMER - ‘A Local Swim Lemmer’ in wordt op zaterdag 8 september voor de derde keer gehouden.

De organisatie wil met de zwemtocht geld ophalen voor stichting ALS Nederland, de stichting die zich inzet voor de strijd tegen de ongeneeslijke ziekte ALS, maar ook de ALS patiënten van nu ondersteunt. De eerdere Swims in Lemmer hebben samen ruim 122.000 euro opgebracht. Een geweldige prestatie van alle zwemmers en hun donateurs. Hiermee hebben ze bijgedragen aan verschillende onderzoeken die worden gedaan om ALS van de kaart te krijgen.

De zwemtocht van 2 kilometer gaat door het Lemster Dok. Aan de kade liggen dan tal van nostalgische boten en vinden diverse activiteiten plaats tijdens Nazomeren in Lemmer (www.oudlemmer.nl).

Deelnemen

Belangstellenden kunnen tot 8 augustus inschrijven op www.alslemmer.nl. Voor een inschrijfbedrag van € 40 krijg je onder andere een lekkere warme badjas, slippers, een badmuts, eten en drinken. Verder wordt er per deelnemer een minimaal sponsorbedrag van € 150 gevraagd. Om dat bij elkaar te krijgen kan op de website van A Local Swim Lemmer een persoonlijke pagina worden gemaakt. Deze kan gedeeld worden met familie, vrienden, collega’s en bekenden, om sponsorgeld te vragen.

Doneren

Als je niet mee zwemt, mag je natuurlijk altijd doneren. Bedrijven die willen sponsoren zijn uiteraard ook van harte welkom. Kijk voor de mogelijkheden op www.alslemmer.nl of like en volg via facebook.com/ALSLemmer