Gezellige zomermarkt Markehof

MARKNESSE - De zomermarkt die afgelopen zaterdagmiddag in en om verzorgingshuis Markehof werd gehouden bracht veel mensen op de been.

De bewoners van Markehof in Marknesse genoten volop van al die bedrijvigheid in en rondom hun verzorgingshuis. Je kon het gewicht raden van een lekker krentenstoet, van een een pot met spekjes of heerlijke wafels kopen, maar vanwege de warme temperaturen was er ook de gelegenheid om van een lekker ijsje te genieten. Verder zorgde de grote groep vrijwilligers ervoor dat iedereen op het terras een kopje koffie of thee kreeg.

In de Winkel van Sinkel was van alles te koop, leuke kleine snuisterijen of een lekkere bodylotion of een stukje zeep. Wat was het fijn om zelf weer eens wat te kopen en te kijken welk lekker geurtje voor jou het meest geschikt was. De Vrienden van Markehof stonden met mooie rode fruitkoninkjes (aardbeien), die gesponsord werden door fruitbedrijf Schwering uit Marknesse. Clown Okido maakte de gekste gekleurde dieren of bloemen en wat al nog niet meer.

Drie dames speelden een leuk muziekje op de accordeon en de kinderen kleurden met veel plezier een kleurplaat en lieten zich schminken. Bijvoorbeeld een piraat, een tropisch eiland of een leuke kleurige vlinder.

Rikie Ruis