Dijkfeest 2018: een dijk van een avontuur

Espel - De gouden formule van muziek, de ondergaande zon en veel gezelligheid belooft ook dit jaar weer groots te worden. Op 30 juni organiseren enthousiaste vrijwilligers van de jongerenvereniging (J19nu) voor de 43ste keer het feest op de IJsselmeerdijk bij Espel.

Dit jaar komen weer gave bands de beste muziek spelen. Het zijn zeker niet de minste namen: It all started in the Nineties, Folkert Hans, Black Caddilac, LEAD en de hoofdact The Euro’s komen met de beste hits van toen en nu. Ze stonden al eerder op de Zwarte Cross en andere grote festivals. Wat je kunt verwachten? Lekkere muziek zoals je gewend bent van Dijkfeest.

Waar vorig jaar alles ging om lekker fout, gaan we dit jaar op avontuur! Want laten we eerlijk zijn, niets is zo leuk als een avond op avontuur gaan. Biertje in je hand, voetjes van de vloer, wind door je haar… Dat wil je toch niet missen?! Dus ga naar www.tickettekoop.nl/2018/dijkfeest en bestel je kaartje. Ook dit jaar wordt het feest mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder.

Over Dijkfeest

Op de laatste zaterdag van juni vindt een van de mooiste feesten voor jongeren in de Noordoostpolder plaats: Dijkfeest! Het feest is ontstaan als een eindejaarsfeest van de vereniging die in de omgeving nu bekend is als Jongeren 19NU (destijds de Katholieke Plattelands Jongeren). Waar het feest klein begon in 1976 is het inmiddels een begrip in de omgeving en komen ieder jaar jongeren uit de wijde omgeving de zomer vieren op 'De Dijk'.