Waterman Onions organiseert grote open dag

Emmeloord - Waterman Onions organiseert op zaterdag 16 juni een feestelijke open dag ter gelegenheid van het twintigjarige jubileum en de officiële opening van de nieuwe bedrijfshal.

Behalve een kijkje achter de schermen van de uienverwerker kunnen bezoekers kennis maken met ruim dertig gerelateerde bedrijven en er is zelfs een kleine banenmarkt. Tijdens de open dag krijgen bezoekers rondleidingen door het bedrijf met toelichting door het personeel. Er is een bedrijvenmarkt met meer dan dertig standhouders die allemaal gerelateerd zijn aan Waterman Onions bv en de wereld van de ui. Omdat er regelmatig vacatures en stageplekken zijn, is er tijdens de open dag een ‘interne banenmarkt’. Er komen speciale activiteiten voor kinderen en behalve de wandelspieren worden ook de lachspieren van de bezoekers aan het werk gezet. De open dag is op zaterdag 16 juni tussen 10 en 17 uur aan de Hannie Schaftweg 12 in Emmeloord (30 seconden van snelweg A6). Deelname aan de open dag is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via www.watermans-onions.nl.

Waterman Onions is actief in het hogere segment van de uienhandel en onderscheidt zich door het leveren van topkwaliteit en maatwerk-oplossingen. ‘Wij zoeken uien bij de klant en niet andersom’, stellen Wim en Erik Waterman. Het bedrijf levert jaarrond gele en rode uien, sjalotten en ook exotische soorten als roze uien. Behalve maatwerk in assortiment en kwaliteit kan ook de verpakking helemaal worden aangepast aan de wensen van de klant. Van 500 gram tot 1000 kilo en alles er tussenin.