Skateparktour 'Own the Spot!' start in Emmeloord

Emmeloord - Skateparktour Own the Spot! gaat weer van start: een tour langs de Flevolandse skateparken voor skateboarders, inliners, BMX'ers en steppers. Het eerste event staat gepland op zondag 3 juni in Emmeloord.

Voordat Own the Spot begint, opent wethouder Wiemer Haagsma het nieuwe skatepark aan de Nagelerweg. Professionele skateboarders zijn aanwezig om een mooie demonstratie te geven.

De tour

Own the Spot gaat om het ‘ownen’ van een obstacle en vindt plaats van juni tot en met september. Deelnemers worden ingedeeld op verschillende niveaus, dus iedereen (op welk niveau dan ook) is welkom.

Voor de beste tricks per obstacle krijgen deelnemers punten. De deelnemer met de meeste punten ‘owns’ the obstacle, waaraan leuke prijzen verbonden zijn. De deelnemer die de hoogste score heeft tijdens minimaal vier events wordt de winnaar van Own the Spot 2018 tijdens de finale in Almere.

Agenda

3 juni om 12.00 uur - Emmeloord (Nagelerweg)

17 juni om 12.00 uur - Dronten (Toepad)

1 juli om 12.00 uur - Lelystad (Zilverpark)

15 juli om 12.00 uur - Zeewolde (Kluunpad)

1 september om 12.00 uur - Urk (Wilhelminapark)

9 september om 12.00 uur - Almere (Evenaar)

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de fanpage van Own the Spot op Facebook. Kijk voor meer informatie en spelregels op: www.sportflevo.nl/ownthespot