Open Dag stichting JY Vollenhove

VOLLENHOVE - De Stichting JY houdt woensdag 30 mei van 10.00 tot 12.00 uur Open Dag op de locatie aan de Weg van Rollecate 17a in Vollenhove.

Bij JY is de laatste tijd veel veranderd. In april bestond de stichting twee jaar. Een moment dat de persoonlijke zorgaanbieder bekrachtigde met de oprichting van JY Ontmoet. Begin dit jaar bracht Stichting JY ook haar kennis en expertise bij elkaar in Vollenhove. Al deze ontwikkelingen laten zien dat Stichting JY is uitgegroeid tot een volwaardige zorgaanbieder.

JY Ontmoet

Stichting JY is ooit gestart vanuit een passie voor mensen en is nu een persoonlijke zorgaanbieder met verschillende soorten hulpverlening op maat, zoals JY Ondersteunt, JY Werkt of JY Innoveert. De nieuwste loot aan de stam van JY is JY Ontmoet. Ook hier staat de menselijke maat voorop. JY Ontmoet brengt iedereen die dat wil weer onder de mensen. Contact maken met anderen, een praatje maken of actief bezig zijn.

In de eerste maand van dit jaar werd JY Werkt toegevoegd aan de locatie in Vollenhove, de thuisbasis van de stichting. Deze vorm van dagbesteding was eerder te vinden in Oldemarkt. Stichting JY besloot om alle expertise en aanpak bij elkaar te brengen in Vollenhove toen de ruimte in Oldemarkt te klein werd en het pand naast het JY kantoor vrij kwam.

Na twee succesvolle jaren maken Yvonne Meijer en Janien van der Linde hun uitspraken van een jaar geleden meer dan waar. Ze houden van aanpakken en vooruitkijken. De ambities en creatieve ideeën van de twee drijfveren achter Stichting JY zijn dan ook nog altijd onverminderd groot en inspirerend. www.stichtingjy.nl