2000 Euro voor World Vision

EMMELOORD - De acties op de Planthof in Emmeloord voor World Vision hebben 2000 euro opgeleverd.

Een fancy fair en een sponsorloop, lege flessen inzamelen… de kinderen van de Planthof waren er druk mee de afgelopen weken. Het geld wat ze hiermee verdienden was niet voor henzelf bedoeld, maar allemaal voor het goede doel: kinderen helpen voor wie het niet vanzelfsprekend is om naar school te gaan.

Het eindbedrag werd donderdagavond in de vorm van een cheque aangeboden aan Leonie van den Berg, die namens WorldVision@school met de kinderen van de Planthof een show had voorbereid. Ouders en opa’s en oma’s werden verrast met een spetterend optreden!

Er werd luidkeels gezongen, er werd gerapt en een quiz gehouden over het werk van World Vision. Ook voerden een paar kinderen een toneelstuk ‘the world’s got talent’ op. Dit alles met de boodschap: we hebben het zo goed in Nederland, maar wij vinden dat vaak zo normaal. Wij hebben alles, terwijl er nog zoveel kinderen zijn die niet eens schoon drinkwater hebben en niet naar school kunnen.

World Vision zet zich in voor deze kinderen en de kinderen van de Planthof droegen de afgelopen weken hun eigen steentje hier aan bij, met als afsluiting een geslaagde avond en kinderen die enthousiast en schor van het zingen naar huis gingen.