Veilig Wonen dagen Noordoostpolder

EMMELOORD - Politie Flevoland, gemeente Noordoostpolder, Slotenexpert Meijering en CAZ- veiligheid houden vrijdag en zaterdag 30 en 31 maart de ‘Veilig Wonen dagen’.

Tijdens deze twee dagen worden geïnteresseerden bijgepraat over alles wat met “veilig wonen “ te maken heeft. De dagen zijn vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Slotenexpert Meijering op de Nagelerweg 12 te Emmeloord.

Tijdens de ‘Veilig Wonen dagen’ wordt voorlichting gegeven over wat je kunt doen om dat gevoel van veiligheid en daarmee het wooncomfort te vergroten. Tijdens deze dagen wijkagenten en gebiedsregiseurs van de gemeente aanwezig om uitleg te geven over de werkwijze en het nut van een buurtapp.

Slotenexpert Meijering stelt zijn winkel beschikbaar en biedt als erkend Politie Keurmerk Bedrijf de mogelijkheid om een veiligheidsscan aan huis uit te voeren. Aan de hand van de norm van het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt dan een advies op maat gemaakt. Hoe kan de woning met minimale middelen worden opgewaardeerd om inbrekers buiten te houden?!

De medewerkers van CAZ-veiligheid zijn aanwezig om u alles uit te leggen aangaande camera observatie en elektronische alarmsystemen.