Groeiende populariteit Werkzoekenden Café

EMMELOORD - Dicky Meyer was donderdag gastspreekster bij het Werkzoekenden Café waar 12 enthousiaste bezoekers zich lieten inspireren door een uitleg van de methode DHM coaching.

Repairing Balance, de praktijk van Dicky Meyer in Nagele, leert mensen vaardigheden aan, zodat zij lastige situaties als burn-out klachten en depressiviteit na ontslag aankunnen. De bezoekers zijn met elkaar in gesprek gegaan om te ervaren welke eigenschappen iemand uit balans brengen.

Wat Repairing Balance oplevert? Persoonlijke ontwikkeling en omgaan met veranderingen waardoor iemand nieuwe uitdagingen aankan. Negatieve gevoelens ombuigen waardoor er meer ruimte, begrip en houvast ontstaat. Dat geeft vaak weer nieuwe mogelijkheden en kansen om de arbeidsmarkt opnieuw aan te kunnen.

De bijeenkomsten van het WerkZoekenden Café zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek is er welkom.

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het café opent vanaf 9.30 uur, de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.