Inschrijving Jazz-i Award is geopend

LELYSTAD - De inschrijving voor de Jazz-i Award, de aan het Seabottom Jazzfestival gekoppelde jaarlijkse prijs voor Flevolandse amateurmusici, is geopend.

Wie op de beste dan wel de meest aansprekende wijze jazz- en/of bluesmuziek speelt, wint een optreden op het Seabottom Jazzfestival op zaterdag 9 juni.

Deelname is voor iedereen die niet beroepshalve muziek maakt en afkomstig is uit Flevoland. Bij een solistisch optreden dient voor eigen begeleiding te worden gezorgd (beperkte zaalversterking is aanwezig). Bij een band dient het merendeel van de bandleden uit de provincie te komen. Meedoen kan door een cd/dvd of een Youtube-filmpje/MP3 in te sturen met minimaal twee nummers met een brief met informatie over de musici, samenstelling, soort muziek, ervaring, leeftijd en contactgegevens. Insturen vóór 13 mei naar: Jazz-i Award 2018, Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad. De finale is zondag 27 mei om 14.00 uur in Agora.

De winnende act wint een plek op het Seabottom Jazzfestival en treedt zaterdag 9 juni op naast Benjamin Herman, New Cool Collective, The Jig, Deborah J. Carter & Zandscape, KRUPA & the Genes, Gallowstreet, Marle Thomson, Matt Bianco (Mark Reilly), Han Litz Group, Robin Nolan Trio en vele anderen.

Kijk voor meer informatie op www.seabottom-jazzfestival.nl