Duo volgt Helsdingen op bij SC Espel

ESPEL - Vijfdeklasser SC Espel wordt volgend jaar getraind door het duo Hendri van Eerde en oud-eerste elftalspeler Mark Jol.

Het is voor het eerst dat de club in zee gaat met een trainersduo. De twee volgen Patrick Helsdingen op die na 8 jaar afscheid neemt van Espel. De komst van Van Eerde/Jol werd deze week met een handtekening bezegeld. De trainers tekenen voor één jaar.

Met Hendri van Eerde haalt Espel veel enthousiasme en voetbalervaring in huis. ‘Hendri is een fanatieke trainer. De huidige groep heeft zich goed ontwikkeld onder Patrick Helsdingen. Met Hendri halen we een nieuwe clubman in huis’, zegt Riny Balk, voorzitter van Espel. ‘Mark en ik hebben het er al vaak over gehad, we zouden graag nog een keer samen trainer willen zijn van Espel. Mooi dat die droom nu uit kan komen’, zegt Hendri. Mark heeft op dit moment nog niet de papieren voor het trainerschap. Onder de vleugels van goede vriend Hendri gaat Mark ervaring op doen en kijken of het trainerschap hem ligt. Hendri geeft aan: ‘Ik vind Espel een van de mooiste en gezelligste clubs uit de Polder. In de groep zit voldoende potentie. Een jonge groep waar veel uit te halen is. Mijn ambitie is om Espel naar de 4e klasse te brengen.’