ACF Bentveld neemt Custom Media over

EMMELOORD - Bentveld uit Emmeloord is eigenaar van Custom Media geworden. Vol enthousiasme breiden eigenaren Anko Bentveld en Cees Tuytel hun bedrijf uit met dit full service reclamebureau.

Beide bedrijven werkten afgelopen jaar al samen op online gebied; de ontwikkeling van websites. ACF Bentveld is gespecialiseerd in automatisering en heeft daarnaast een afdeling webs & apps waar websites, applicaties en apps worden ontwikkeld en waar mensen ook terecht kunnen voor zoekmachine optimalisatie en social marketing.

De takken strategie, reclame, online en signing van Custom Media worden samengevoegd met deze afdeling webs & apps. Zo ontstaat een sterke verbinding tussen creativiteit en techniek, juist om iedere onderneming nog beter te ondersteunen. Eén bedrijf voor alles op het gebied van reclame. Inmiddels is het team samengevoegd op de tijdelijke locatie aan de Duit 2, op de 4e etage. De werkzaamheden binnen de tak signing vinden nog plaats in de werkplaats aan Dukaat 15. Ondertussen liggen de plannen klaar voor het bouwen van een mooi nieuwe pand, zodat alles straks onder één dak is samengevoegd.

De bedrijven Custom Expo en Custom Connect maken overigens geen onderdeel uit van de overname. De komende periode wordt gebruikt om de herpositionering van de beide bedrijven verder vorm te geven.