Politiek start campagne met plakken posters

EMMELOORD - De politieke partijen van de gemeente Noordoostpolder openden woensdagmiddag 21 februari de verkiezingscampagne met een gezamenlijk ‘plakmoment’.

De leden van de elf politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen kwamen bij elkaar op de gemeentewerf in Emmeloord. Daar plakten de partijen hun eigen partijposters op de verkiezingsborden die op verschillende plaatsen in de gemeente komen te staan.

Stemwijzer online

Vanaf dit moment staat ook de nieuwe website raad.noordoostpolder.nl online. Op deze site kunnen mensen aan de hand van stellingen ontdekken welke politieke partij het best bij hun mening past. De stellingen zijn speciaal voor Noordoostpolder opgesteld. En bij iedere stelling is de motivatie van de partijen te lezen.

Ook geeft de site raad.noordoostpolder.nl een overzicht van de verschillende verkiezingsdebatten in de komende weken, de kandidatenlijsten, verkiezingsprogramma’s van de partijen en hoe en waar je kunt stemmen. Kortom raad.noordoostpolder.nl kan inwoners ondersteunen bij het bepalen van hun keus op woensdag 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.