Nieuw toerismemagazine Noordoostpolder

LUTTELGEEST - Wethouder Andries Poppe heeft donderdag het eerste exemplaar van ‘Welkom in Noordoostpolder’overhandigt aan Thomas Maarssen van de Orchideeën Hoeve.

Het nieuwe magazine ‘Welkom in Noordoostpolder’ geeft een prachtig en volledig overzicht van wat de polder biedt op toeristisch-recreatief gebied. Maarssen kreeg het eerste exemplaar als winnaar van het ‘Leukste uitje van Flevoland’ (ANWB) een grote publiekstrekker.

Maarssen: ‘Het is een handig en overzichtelijk blad, dat we vaak aan onze bezoekers meegeven. Wij willen ze natuurlijk ook over alle andere mooie plekken in de polder op de hoogte brengen.’ Het magazine laat zien wat Noordoostpolder te bieden heeft op toeristisch-recreatief gebied. Grote publiekstrekkers zoals de Orchideeën Hoeve, maar zeker ook de kleinere evenementen en bedrijven, hebben een vermelding in het magazine en laten zien hoe Noordoostpolder bruist!

Wethouder Poppe noemt het magazine inspirerend en herkent in het blad de grote diversiteit aan toeristische en recreatieve activiteiten in Noordoostpolder. ‘Onze inwoners zijn onze ambassadeurs en daarom hebben we ook dit jaar weer gezorgd dat het magazine huis-aan-huis verspreid wordt’. Dat gebeurt op donderdag 22 februari.

Daarnaast wordt het magazine in de regio’s daarom heen verspreid. Ook is het beschikbaar gedurende grotere evenementen en wordt uitgereikt door ondernemers tijdens beurzen. Het magazine is tot stand gekomen dankzij samenwerking tussen StEP Noordoostpolder, Uit-jeTent en Toerisme Flevoland. Alle drie de organisaties promoten Noordoostpolder.