Nog twee turnsters TGV Emmeloord naar finale

Emmeloord - In Wierden werden zaterdag de 4e divisiewedstrijden gehouden. Charlotte Ram en Aniek Sturm hebben zich daar geplaatst voor de finalewedstrijd in Hengelo.

Charlotte Ram (pupillen 2) bemachtigde in Wierden een derde plaats in het eindklassement. Op brug en vloer was zij de sterkste van het deelnemersveld, op sprong moest zij twee andere turners voor zich dulden.

Medaille

'Ik heb echt goed geturnd', liet Charlotte weten, nadat ze naar eigen tevredenheid had gepresteerd op het onderdeel balk. Haar leidster vertelde haar vervolgens dat ze twee elementen was vergeten in haar oefening, waarna Charlotte vier volle punten aftrek kreeg. Normaliter is een turner dan kansloos in het klassement, maar dankzij de grote voorsprong die Charlotte had opgebouwd, behaalde ze alsnog heel erg knap een medaille en een derde plaats. Aniek Sturm heeft bij de senioren een tweede plaats bereikt. Ze werd onder andere tweede op het onderdeel brug. Aniek turnde een constante wedstrijd, waardoor zij naar de finalewedstrijd op 24 maart in Hengelo mag, samen met clubgenote Charlotte Ram.