ZONL komt met assertiviteitstraining

EMMELOORD - Het maatschappelijk werk van Zorggroep Oude en Nieuwe Land start een training sociale vaardigheden (assertiviteit) voor volwassenen.

Je vindt het lastig om “nee” te zeggen tegen je partner, je familie, vrienden of werkgever. Je hebt moeite met het geven of ontvangen van kritiek of complimenten. Of je ziet er tegenop een gesprek met een ander te beginnen en het voeren van gesprekken maakt je regelmatig onzeker. Door het aanleren van goede sociale vaardigheden kan het leven voor jou aangenamer worden en verlopen de contacten met anderen makkelijker. De training start op dinsdag 27 februari 2018 en is van 15.30 uur tot 17.00 uur. In totaal zijn er zes wekelijkse bijeenkomsten, die na twee maanden worden afgesloten met een terugkombijeenkomst. De trainingen vinden plaats in het zorggebouw aan de Kometenlaan 1 in Emmeloord.

Aanmelden

Je kunt je dagelijks tussen 09.00 en 10.00 uur aanmelden op telefoonnummer 0527- 630391 of per email: amwnoordoostpolder@zorggroep-onl.nl. Vooraf zal er een individueel kennismakingsgesprek plaatsvinden met de trainer.