Schilderijen en keramiek in de Paardenstal

ESPEL - Galerie de Paardenstal in Espel start zondag 4 februari de eerste expositie van het jubileumjaar met met schilderijen van Doet Boersma en keramiek van Lei Hannen en Edith Madou.

De opening is zondag van 13.30 tot 17.00 uur met muziek van Milaike van Otterloo op viool. Om 15.30 uur is er een presentatie en uitleg van Doet Boersma over haar nieuwe werk. De tentoonstelling duurt tot 6 mei. Ook wordt tijdens deze expositie wisselend werk getoond van andere vaste kunstenaars die aan de galerie zijn verbonden.

Doet woont en werkt in Leeuwarden en is naast schilder, artistiek leider en directeur van Kunstacademie Friesland. Zij is een expressieve colorist en landschapschilder. Lei Hannen woont en werkt in Echt (Limburg). Hij is autodidact en heeft veel gereisd en volgde inspirerende workshops bij keramisten in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Japan, Irak en Marokko. Edith Madou is afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunst in Maastricht. Haar atelier is in Deventer en ze is geïnspireerd door alles wat met de zee heeft te maken. Haar keramische boten en vissen zijn kunstwerken die de verbeelding zijn van fantasieën en verhalen.

Openingstijden: donderdag t/m zaterdag en de 1e, 3e en 5e zondag van de maand van 13.30 - 17.00 uur. www.galeriedepaardenstal.nl