De Ducdalf speelt ‘De rollator-revolutie’

ESPEL - Toneelvereniging de Ducdalf speelt vrijdag 26 en zaterdag 27 januari om 20.00 uur het dolkomische blijspel ‘De rollator - revolutie’, geschreven door Maurits Keyzer in Partybowlinghouse de Ducdalf in Espel.

Bejaardentehuis de Toekomst is ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen: het chique rusthuis Edelburcht en het volkse bejaardentehuis de Plets. Deze fusie gaat niet op rolletjes. De bewoners kunnen elkaar niet luchten of zien en een verschrikkelijke directeur zaait angst en terreur. Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol! Een ding is zeker: van een rustige oude dag is totaal geen sprake meer!

Het stuk wordt geregisseerd door Theo Nijboer, souffleur is Alice Ziel en de cast bestaat uit: Greet Kleijn, Karin Jol, Sabine Tjepkema, Riejanna de Jong, Sharina Thieck, Clarissa Reyneveld, Rudy van Steenbergen, Brian Vos, Jack Wijnia en Paul van Steenbergen. De zaal gaat 19.15 uur open; de voorstelling begint om 20.00 uur. Er wordt entree geheven