Familie dansvoorstelling

EMMELOORD - e voorstelling stond aanvankelijk om 14.00 uur geprogrammeerd, maar is dus verplaatst. De stoelen vliegen en rijden in het rond: ‘So you think you can stoelendans’ is een programma vol inventiviteit, humor en hilariteit – een familievoorstelling 6+ waarin Introdans zich wederom van zijn beste kant laat zien.

De Nederlandse choreograaf David Middendorp, die met zijn werk onder meer de jury’s van 'America’s Got Talent' en 'Britain’s Got Talent' versteld deed staan, creëert nieuw werk voor dit programma.

Daarnaast presenteert Introdans de Nederlandse première van twee opwindende ‘stoelendanschoreografieën’ van respectievelijk Alexander Ekman en Ángel Rodríguez. Mauro de Candia’s doldwaze finaleballet Purple Fools maakt het dansfeest compleet.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater ’t Voorhuys van dinsdag t/m vrijdag van 12 tot 16 uur en vanaf één uur voor de voorstelling (telefonisch reserveren 0527-760 620). Ook zijn online 24 uur per dag kaarten verkrijgbaar via www.theater-voorhuys.nl.