Art Langeler te gast tijdens Sportverkiezingen Noordoostpolder

Emmeloord - Art Langeler, bondscoach van Jong Oranje, is woensdag 17 januari te gast bij de Sportverkiezingen Noordoostpolder.

Langeler gaat voor een gehoor van sponsors van de sportverkiezingen en coaches en bestuurders van polderverenigingen in op de parallellen tussen (top)sport en het bedrijfsleven. In het verleden was Art Langeler (Lochem, 16 augustus 1970) werkzaam als hoofdcoach van PEC Zwolle en hoofd opleidingen van PSV. Sinds juli 2017 is hij werkzaam als coach van Jong Oranje. Langeler zal zijn visie op onder meer teambuilding, coaching en communicatie op een interactieve manier duidelijk maken. Zowel in de sport als in het zakenleven is het de uitdaging tot prestaties te komen. In de sport wil je als trainer dat je sporters een zo’n hoog mogelijk niveau halen. Individueel, maar ook als team. Hoe zorg je hiervoor als coach? Hoe hoog leg je de lat? Welke rol vervult de ondernemer als coach in zijn/haar streven naar een zo hoog mogelijk rendement? Wie coacht de coach?

Verkiezingen

Later op de avond staan de zoals gewoonlijk spannende sportverkiezingen op het programma. Wie worden sportvrouw, sportman, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger van het jaar? En wie kwam in de ogen van de jury met het mooiste sportinitiatief? De shortlist is bekend, per categorie zijn er drie genomineerden. De organisatie is nog druk met de aankleding van de avond. Vanzelfsprekend wordt gezorgd voor een spraakmakende act om de avond van de verkiezingen nog aantrekkelijker te maken. En net als vorig jaar mag het publiek ook weer stemmen. De eerste keer was die vernieuwing een groot succes; de organisatie hoopt ook deze keer, dat heel veel mensen gaan stemmen. Binnenkort op onder meer de social media meer nieuws hierover.