Kaarslichtzwemmen in Bosbad Emmeloord

EMMELOORD - In de kerstvakantie spettert het Bosbad van de activiteiten. Overdag tijdens het vrijzwemmen worden er diverse spelactiviteiten georganiseerd. Daarnaast is er op 28 december van 19.30 tot 21.30 uur kaarslichtzwemmen.

Het zwembad is dan sfeervol verlicht met honderden kaarsjes. Van 2 tot en met 5 januari ligt de kidsrun stormbaan in het water voor urenlang speelplezier. Op woensdag 3 januari vanaf 13.30 uur kan de jeugd in verschillende leeftijdscategorieën meedoen aan het Jeugdkampioenschap Watertrappelen. Wie het langst kan watertrappelen, krijgt een medaille en mag zich Kampioen Watertrappelen noemen.

Het Bosbad geeft verder gratis try outs van de nieuwe zwemtrend Float Fit op 2 januari om 9.00 uur en 19.30 uur en op 4 januari om 9.00 uur. Deelname vanaf 16 jaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk via info@bosbad.nl. Leden van SC Emmeloord kunnen op 3 en 5 januari ’s ochtends hun voetbal skills aanscherpen met partijtjes watervoetbal.

Tijdens de kerstdagen en op 31 december en 1 januari is het Bosbad gesloten. De actuele openingstijden staan op www.bosbad.nl.