Nog een week inschrijven voor basketbaltoernooi Ceres

EMMELOORD - Basketballers hebben nog deze week de tijd om zich in te schrijven voor het Streetbal Masters 3x3 Tournooi, dat basketbalvereniging Ceres uit Emmeloord op zaterdag 30 december in de Bosbadhal organiseert.

Het belooft met teams uit het hele land een fantastische basketball dag te worden. De toegang voor bezoekers is gratis. Emmeloord is één van de nieuwe speelplaatsen van het groots opgezette Nederlands Kampioenschap 3 tegen 3 basketball. In meerdere categoriën kunnen basketballers punten verdienen voor hun eigen ranking voor hun positie op de Nederlandse ranglijst. Veel jeugdteams hebben zich reeds aangemeld, en zoals het nu lijkt komen er ook teams uit de Elite categorie naar Emmeloord. Dit zijn de beste spelers uit Nederland, maar ook spelers uit andere Europese landen.

Inschrijven

Er zijn tijdens het toernooi twaalf leeftijdscategorieën, waaronder voor de jeugd zoals U11 en U13, maar ook U18, U23 en 23+ voor mannen en vrouwen bij de senioren. De winnaars per categorie plaatsen zich voor de finale die in de zomer van 2018 wordt gehouden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bvceres.nl.