‘t Voorhuys krijgt er 12 hotelkamers bij

EMMELOORD - Hotel café restaurant ‘t Voorhuys in Emmeloord breidt uit met 12 hotelkamers, een eigen parkeerterrein en een tuinkamer bij het Huyscafé. Het hotel heeft nu 24 kamers.

Eigenaren Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn hebben daarvoor donderdag 525 vierkante meter grond gekocht van de gemeente Noordoostpolder. De uitbreiding met horeca- en hotelruimte wordt aan de linkerzijde van ’t Voorhuys gebouwd. Naar verwachting start de bouw begin juni en is de oplevering begin 2019.

‘Wij zijn super blij en trots dat we nu de kans hebben om ons bedrijf uit te breiden. We mogen iedere week veel gasten verwelkomen in ons hotel en helaas moeten we nu ook vaak vaste gasten teleurstellen. Straks komen er 12 prachtige nieuwe kamers bij waarmee wij iedereen weer van dienst kunnen zijn. Ook de tuinkamer met terras wordt een mooie toevoeging aan het bedrijf die aansluit op het nieuw in te richten Julianapark’, aldus het eigenaarsduo bij de ondertekening van de koopakte.

Wethouder Henk Suelmann is blij met deze aanvulling in het stadshart van Emmeloord: “’t Voorhuys verstevigt hiermee de positie van hun onderneming. Bovendien is het een belangrijke, eerste stap op weg naar een levendiger en economisch sterk centrumgebied.’