Winterse Sfeerdagen Marknesse

MARKNESSE - Marco Wonen in Marknesse is vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur in winterse sferen. Het gezellige winterse woon-event biedt een keur aan stands, die inspiratie bieden voor de winterdagen.

‘Onze winkel is helemaal in wintersferen ingericht’, vertelt Annemarie Brouwer. ‘Daarnaast zorgen de standhouders voor hun eigen sfeer. Daarmee is het een gezellig winters woon-event.’ Van lekkernijen uit de eigen streek tot oliebollen en van makelaardij tot hairfashion is vertegenwoordigd op de wintermarkt, die door de hele woonwinkel is ingericht.

De oliebollen en de erwtensoep worden gratis uitgedeeld en er zijn heerlijke verse sapjes van fruitbedrijf Verhage. Voor de kinderen is er een springkussen en een knutseltafel. Zij kunnen zo aanschuiven, opgeven is niet nodig. Op zaterdag is er een workshop ‘gedroogde bloemen’, waarbij geleerd wordt hoe je deze het best kunt schikken met alle tips en tricks, die erbij horen. Opgave voor de anderhalf uur durende workshop is verplicht. Dit kan via annema-rie@marcomarknesse.nl. Er kunnen maximaal zes personen per workshop meedoen.

Verschillende standhouders geven hun eigen workshops. Zo is er een workshop haar vlechten door Simone’s Hairfashion, waarvoor opgeven kan in de haarsalon in Marknesse.

Tijdens de sfeerdagen worden ook persoonlijk interieuradviezen gegeven. ‘Voor een persoonlijk advies trekken we ongeveer anderhalf uur uit’, vertelt Annemarie. ‘Hiervoor is aanmelden verplicht. Dit kan via annemarie@marcomarknesse.nl. We vragen dan om een plattegrond of foto’s van de woning mee te nemen.’

www.wintersesfeerdagenmarknesse.nl/