Inpakservice bij ProFashion van Aeres

EMMELOORD - Leerlingen van Aeres Praktijkonderwijs (voorheen Groenhorst) openen in de drukke feestmaand een inpakservice. Mensen kunnen langs komen met cadeautjes. Deze worden terwijl de klant wacht ingepakt in sint of kerstsfeer. Het inpakken gebeurt in de winkel ProFashion die gehuisvest is in het schoolgebouw aan de Nagelerweg 4 in Emmeloord. De winkel is open op maandag 10.30-14.30 uur: dinsdag 10.30-16.00 uur en donderdag 09.00-12.00 uur.

In het schoolgebouw van Aeres Praktijkonderwijs aan de Nagelerweg 4 in Emmeloord runnen de leerlingen een tweedehands kledingzaak. Tijdens het praktijkvak handel maken de leerlingen kennis met detailhandel en zijn ze verantwoordelijk voor de winkel. Tweehands kleding en accessoires zijn altijd welkom.

Praktijkonderwijs

Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord is een praktijkgerichte opleiding voor leerlingen die een persoonlijke aanpak nodig hebben. Het onderwijs richt zich op wonen, werken, burgerschap en vrije tijd. Het doel is om leerlingen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij.