Donderdagavondinloop bij SeniorWeb NOP

EMMELOORD - SeniorWeb Noordoostpolder gaat bij wijze van proef vanaf 23 november op donderdag een inloopavond houden van 20.00 tot 22.00 uur.

Deze inloop komt naast de al bestaande inloop op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur is er open inloop voor stamboomonderzoek. Met deze aanpassing hoopt het SeniorWeb de oudere medeburgers digitaal vaardiger te maken! Het SeniorWeb verandert voortdurend, omdat het reageert op de veranderingen in de digitale wereld. In de breedte wordt de leerstof steeds smaller, omdat Microsoft streeft naar één besturingssysteem, namelijk Windows 10. Daarnaast worden de cursussen steeds meer één op één gegeven. Mogelijk kunnen daardoor de onderwerpen aangepast worden aan de wensen van de klant. SeniorWeb kan sinds kort cursussen geven voor de Imac computer (Apple).

Verder ervaart de organisatie dat de tablet (iPad of Android) en de smartphone een steeds grotere rol in de digitale wereld spelen. www.seniorwebnop.nl